2 C
Sarajevo
27.04.2024

Trumpovi obožavatelji o Mikeu Penceu: “Izdajica, vjerojatno ga je Soros platio”

Washington je i dalje pod policijskim satom, a zgrada Kapitola i okolne ulice okružene su pripadnicima interventne policije.

Na Twitteru se nakon napada na zgradu Kongresa oglasio i američki potpredsjednik Mike Pence.

“Najstrože osuđujemo nasilje koje se ovdje dogodilo i tugujemo zbog gubitka života, kao i ozljeda koje su pretrpjeli oni koji su branili Kapitol. Mirni prosvjed je pravo svakog Amerikanca, ali ovaj napad na Kapitol nećemo tolerirati. Oni koji su uključeni u njega bit će strogo sankcionirani u skladu sa zakonom”, napisao je Pence.

- OGLAS -

 

Objava ove vijesti na Facebook stranici Fox Newsa izazvala je tisuće komentara u kojima su Trumpove pristaše i vjerni pratitelji kontroverzne medijske kuće Penca proglasili izdajnikom. Za napad na zgradu Kongresa optužuju ljevičare i borce za prava crnaca, a šire se i mnoge teorije zavjera.

“Pence je izdajnik”

Ovo su samo neki od desetak tisuća objavljenih komentara:

“Jako sam razočaran u Mike Penca. Okrenuo je leđa ovoj zemlji baš kao i dobri dečki u Kongresu!”

“On je izdajnik, Soros ga je potplatio. Možda je on jedan od Epsteinovih zlostavljača djece.”

“Potpredsjedniče Pence, jedini prekršaj koji se dogodio danas je prekršaj koji si ti napravio protiv američkog naroda. Fake news, ja sam bio tamo.”

“Neće odgovarati, ovo su napravili članovi Antife, isti oni koji su odgovorni za nerede u kojima su palili i pljačkali zgrade i ubijali ljude prije izbora. Oni neće biti sankcionirani sad kad su izbori završeni.”

“Planira li sankcionirati i članove Antife? Oni su ti koji su napali Kongres i policija je znala da dolaze.”

“Prazne priče. Antifa i članovi BLM-a mogu činiti što god žele, mogu proći nekažnjeno i nakon ubojstva. Pogledajte napadače koji su bili opremljeni za akciju. To nisu Trumpove pristaše nego infiltratori koji samo traže povod za nevolje. Oni su ovo planirali mjesecima.”

“Vjerujem da je Mike Pence promišljao i molio se prije odluke što učiniti danas i da je učinio ono što je mislio da treba. Također vjerujem da su ovaj napad režirali Obama, Pelosi i drugi demokrati koji su znali da će biti uhvaćeni u svojim zlodjelima. Oni su napravili da sve izgleda kao da su Trumpove pristaše to učinile. Budite sigurni, stići će vas kazna za vaše grijehe!”

“Razočarao si Ameriku Mike. Izdao si i prodao našu zemlju i dozvolio zlu i varanju da pobijede. Nisi ništa bolji od zlih varalica. Ti su kukavica i sramota! Odbacio si svoje tzv. kršćanske vrijednosti! Sotona će biti ponosan na tebe! Bezbožni Demokrati će nastaviti podupirati ubojstva nerođenih beba i ti ih sad podržavaš!”

“Prevario si mnoge od nas! Ispao si razočaravajući izdajnik. Mogao si ustati za ono što je ispravno, sve što smo željeli su pravedni izbori.”

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA