Vijesti
Tragedija kod Vinkovaca: Poginula beba, majka u zavoju izletjela pred drugi auto
# Screenshot: Nova TV/Dnevnik.hr

Oko 10:20 na cesti Ostrovo - Tordinci, nedaleko od Vinkovaca u Hrvatskoj, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila.

Policija je prvo javila kako ima povrijeđenih osoba, ali je kasnije poslijepodne stigla informacija da je od posljedica nesreće preminulo dvogodišnje dijete, a četiri su osobe ozlijeđene.

U međuvremenu je policija objavila i kako je došlo do tragične nesreće.

Policija objavila kako je došlo do tragične nesreće

Naime, 32-godišnjakinja iz Vinkovaca upravljala je osobnim vozilom marke Renault, iz smjera Tordinaca u smjeru Ostrva, zbog neprilagođene brzine u zavoju je prešla na suprotni kolnički trak te je došlo do udara u osobno vozilo marke „Volkswagen“ koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

Od posljedica saobraćajne nesreće, smrtno je stradalo 2-godišnje dijete koje se nalazilo u vozilu marke Renault, a četiri osobe su povrijeđene te im je pružena liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima. Povrijeđeni su 32-godišnjakinja i 5-godišnjakinja iz Vinkovaca, koje su se nalazile u osobnom vozilu marke Renault, te u drugom vozilu 43-godišnjak i 38-godišnjakinja iz Silaša.

Prema neslužbenim informacijama, dijete se nalazilo u automobilu sa sestrom i majkom. Majka, koja je vozila, završila je u bolnici, a sestra je prošla bez ozljeda.

Na mjestu događaja državni odvjetnik je rukovodio očevidom.

Na mjestu nesreće intervenirali su i hitna pomoć i vatrogasci.

Iz policije mole sve sudionike u prometu da pripaze na brzinu kretanja i da prilagode vožnju uvjetima na cesti.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.