Vijesti
Tragedija u Tuzli: Radnik "Komunalca" pregazio kolegu Tragedija u Tuzli!
#

U protekla 24 sata, na području Tuzlanskog kantona dogodilo se četrnaest saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba smrtno stradala, jedna je zadobila lakše tjelesne povrede dok se za četiri osobe ljekari nisu izjasnili o stepenu povreda.

Kako je za "Tuzlanski.ba" saopćeno iz Uprave policije MUP-a TK, saobraćjna nezgoda sa smrtnim ishodom dogodila se u naselju Simin Han u petak, 11. novembra, oko 9:40 sati.

U ovoj nezgodi učestvovalo je teretno motorno vozilo JKP "Komunalac" Tuzla za čijim je upravljačem bila osoba rođena 1968. godine u Tuzli.

Do nezgode je došlo kada je vožnjom unazad ta osoba teretnim vozilom pregazila svog kolegu iz preduzeća rođenog 1971. godine, također iz Tuzle.

Dežurni ljekar Službe Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla na mjestu događaja je konstatovao smrt radnika “JKP Komunalac” Tuzla koji je preminuo od zadobivenih povreda u ovoj nezgodi. Uviđaj na mjestu nesretnog događaja u saradnji sa službenicima Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla izvršio je kantonalni tužilac Tužilaštva Tuzlanskog kantona. Također, policijski službenici Uprave policije MUP-a TK sinoć su na više lokacija na području Tuzle sproveli pojačanu kontorlu učesnika u saobraćaju.

Od ostalih događaja iz Ministarstvo unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona izdvajaju jedno narušavanje javnog reda i mira te izvršenje pet krivičnih djela.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.