Vijesti
Tužilaštvu predat osumnjičeni koji je jučer vozilom ubio mladića u Sarajevu Benjamin Arslanagić (20) koji je jučer Nissanom pregazio Vedada Ibrahimovića (21), predat je danas Tužilaštvu Kantona Sarajeva.
# Agencija

Benjamin Arslanagić (20) koji je jučer Nissanom pregazio Vedada Ibrahimovića (21), predat je danas Tužilaštvu Kantona Sarajeva. 

Podsjetimo, Arslanagić se jučer u Policijskoj stanici Centar odlučio da šuti i ne odgovara na pitanja istražitelja. On nije odranije poznat policiji i nije imao iza sebe sudske presude, za razliku od Ibrahimovića koji je hapšen ranije.

Nezvanično se spominje da su Arslanagić, njegov maloljetni saučesnik i Ibrahimović bili u sukobu odranije, prenosi Avaz.

Kako je jučer objavljeno, Ibrahimović je trčao, a navodno je u ruci imao ciglu. Sklanjajući se od maloljetnika koji je bio s Arslanagićem, udario je u jedan stub, a prema nezvaničnim informacijama tada je Arslanagić naletio na njega vozilom nanijevši mu strahovite povrede. Prestravljeni svjedoci pozvali su policiju i Hitnu pomoć, koja je Ibrahimoviću pružila prvu pomoć, ali je on nedugo potom podlegao povredama u KCUS-u.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.