Vijesti
U Chicagu muškarac ubio tri osobe Četiri osobe su ubijene, među njima osumnjičeni, u višesatnoj pucnjavi u Chicagu.
#

Pravo krvoproliće počelo je oko 13.50 sati po lokalnom vremenu kada je muškarac na parkingu u Chicagu pogodio hicem iz vatrenog oružja tridetestogodišnjeg muškarca u automobilu, saopštila je policija.

Istražitelji pokušavaju da utvrde motiv napada, koji je započeo sinoć ubistvom studenta (30) Univerziteta u Chicagu.

Njega je napadač Jason Nightengale upucao u glavu dok je sjedio u automobilu u garaži u četvrti Hyde Park, rekao je novinarima nadzornik čikaške policije David Brown, objavio je AP.

Žrtva, student Univerziteta u Chicagu, proglašen je mrtvim na mjestu događaja, javlja mreža ABC.

Osumnjičeni je zatim ušao u stambenu zgradu u istoj ulici i ispalio više hitaca u pravcu žene pripadnika obezbjeđenja, koja je pogođena u grudi. Pogodio je i sedamdesetsedmogodišnju ženu koja je i dalje u kritičnom stanju.

Nightengale je krvavi pir nastavio u drugoj zgradi, gdje je oteo muškarca koga je poznavao, a zatim otišao do prodavnice i ispalio hice, usmrtivši dvadesetogodišnjaka i ranivši osamdesetjednogodišnju ženu u glavu i vrat, rekao je Brown.

Žena je, takođe, u kritičnom stanju.

Po izlasku iz prodavnice, Nightengale je ispalio hitac u djevojčicu (15) koja se vozila automobilom sa majkom. Devojčica je u kritičnom stanju, saopštila je policija.

Zatim se vratio u radnju u kojoj su policajci iz Chicaga istraživali raniju pucnjavu i pucao na policajce. Niko od policajaca nije povrijeđen, rekao je Brown.

Nightengale se potom odvezao na sjever do Evanstona, koji se graniči sa Chicagom, gdje je ušao u prodavnicu pokušavajući da je opljačka i tu je pucao, ali nikoga nije ubio.

Potom je prešao ulicu i otišao do restorana gdje je pucao ženi u glavu, koja je, takođe, u kritičnom stanju.

Krvavi pohod završen je njegovom smrću u pucnjavi sa policijom na parkingu sjeverno od grada.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.