15 C
Sarajevo
26.04.2024

Pas Emiliana Sale već dvije sedmice sjedi pored prozora i čeka ga da se vrati (FOTO)

Olupina aviona u kojem je Emiliano Sala putovao iz Nantesa u Cardiff pronađena je u nedjelju na dnu mora u Engleskom kanalu.

Sala je prije dvije sedmice nestao na putu između Nantesa i Cardiffa dok je išao da se priključni novoj ekipi. Odmah je svima postalo jasno da se avion vjerovatno srušio, no imali su nadu da vjeruju u čudo i da će se Sala na kraju pojaviti živ.

Međutim, u nedjelju su sve nade potonule jer je potvrđeno da je na dnu mora pronađena olupina aviona u kojem su bili Sala i pilot David Ibbotson. Također, potvrđeno je da se u avionu nalazi jedno tijelo, a danas bi trebalo biti poznato o kome se radi jer će pokušati avion izvući na površinu.

- OGLAS -

Nakon ove potvrde sestra Emiliana Sale objavila je emotivnu poruku na Instagramu i uz fotografiju mjesta gdje je pronađen avion napisala samo “Uvijek ću te voljeti”. No, srceparajuća fotografija objavljena je i sinoć, prenosi mostarski. 

Naime, jedan od Salinih prijatelja objavio je fotografiju iz njegovog doma, a u centru pažnje je Salin pas. Od nestanka argentinskog fudbalera on sjedi pored prozora i čega svog vlasnika da se vrati. Nažalost, to neće dočekati.

  
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA