Vijesti
U Sarajevu ranjen muškarac U opštini Novo Sarajevo nepoznato lice ranilo je iz vatrenog oružja muškarca čiji su inicijali D.H. (34) iz Sarajeva, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede.
#

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, pucnjava se desila sinoć, u Ulici Envera Šehovića, a ranjeni muškarac je prevezen u Klinički centar Koševo, gdje je odbio dalju hospitalizaciju.

Pucnjavi je prethodio fizički napad više nepoznatih lica na lice H.S, a koje je prijavilo lice G.A, koje je policija zatekla na licu mjesta.

O slučaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo i nastavlja se rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovog krivičnog djela.

Policija je sinoć uhapsila lice čiji su inicijali S.K. /21/ iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.

On je juče u kasnim popodnevnim časovima u opštini Ilidža, upotrebom metalnog boksera, nanio teške tjelesne povrede licu H.D. iz Sarajeva.

Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana u Kliničkom centru Koševo, a o ovom krivičnom djelu je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Policijski službenici rade na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.