9 C
Sarajevo
20.04.2024

Mandžukić: Spreman sam za lov na Scudetto, drago mi je da su tu Ibra, Reba i Krunić

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić danas je potpisao ugovor s italijanskim velikanom Milanom. Potpisao je do kraja tekuće sezone uz mogućnost produženja na još jednu cijelu sezonu.

Prema pisanju italijanskih medija, trebao bi za polusezonu zaraditi 1,8 miliona eura i onda, ako produži ugovor, još 3,6 miliona eura za cijelu sljedeću sezonu.

“Za to sam radio cijelu svoju karijeru. Znao sam da će doći poziv od pravog kluba ako nastavim raditi kako treba. Presretan sam što ću opet imati priliku da pokažem kako sam moćan i spreman boriti se za trofeje”, rekao je Mandžukić u javljanju za RTL-ov Dnevnik pa dodao kako ga raduje što će igrati sa Zlatanom Ibrahimovićem, Antom Rebićem i Radetom Krunićem:

- OGLAS -

“Naravno da mi je drago da su Ibra i Reba tu, tu je i Krunić, imat ću s kime popričati na našem jeziku. Sigurno da ćemo imati dosta toga za pokazati. Gledajte pa ćete vidjeti. Spreman sam za lov na Scudetto (titulu u Italiji), da nisam, ne bih potpisao za klub kakav je Milan, nego bih sjedio doma i gledao TV.”

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA