8.8 C
Sarajevo
24.04.2024

Pogledajte sramotni prilog Dijane Čuljak na HRT-u od 9.maja 1993. godine

Ovo je tekst koji je zagrebački “Index” objavio 17. septembra prošle godine:

“Dijana Čuljak rijetko se pojavljuje u javnosti, no ovog vikenda zaželjela se ženskog druženja u centru Zagreba. Bivša voditeljica na HRT-u našla se s prijateljicom Suzy Josipović Redžepagić, bivšom manekenkom i autoricom najprodavanije domaće kuharice.

Krajem prošle godine bivši supružnici Vladimir Šelebaj i Dijana Čuljak su na zagrebačkom Županijskom sudu proglašeni krivima za izvlačenje novca iz produkcijskih tvrtki Core media i Media spot, a kako su im nepravomoćno dosuđene djelomično uvjetne kazne u zatvoru bi trebali provesti po godinu dana.

- OGLAS -

Šelebaj je osuđen na djelomičnu uvjetnu kaznu od dvije godine i tri mjeseca zatvora, što znači da bi nakon godine dana zatvora ostatak trebao zamijeniti uvjetnom kaznom uz rok kušnje od tri godine.

Njegova bivša supruga kažnjena je s dvije godine i pet mjeseci zatvora. I ona bi nakon godine dana zatvora trebala biti puštena na uvjetnu slobodu, a iza rešetaka više neće ići ako u tri godine ne ponovi kazneno djelo.

Čuljak i Šelebaj, uz zatvorske kazne, moraju vratiti i novac pa je Šelebaju dosuđen povrat 4,5 milijuna kuna, a Dijani Čuljak 1,6 milijuna kuna.” 

Pametnom dosta. A ratnog priloga Dijane Čuljak iz Mostara, kada su u “Vranici” zarobljeni, a potom ubijeni ili se do danas vode kao nestali, pripadnici Armije RBiH, prisjetite se odmah i sada:  

 
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA