Vijesti
Zatvorio se u vikendicu i pucao na policijske službenike Policijskoj upravi Prijedor juče je prijavljeno je da je lice G.B. iz Ništavaca, Grad Prijedor, upotrebom vatrenog oružja, u ovom mjestu ispalio više hitaca u pravcu objekta kuće lica koje je događaj prijavilo.
#

"Postupajući po prijavi, pronalaskom osumnjičenog lica u vikend kući u Ništavcima, isti je u pravcu policijskih službenika, ispalio više hitaca iz vatrenog oružja, zatvorivši se u objekat kuće i nedozvoljavajući pristup", navodi se u saopštenju iz PU Prijedor.

Kako se dodaje sngažovanjem snaga SAJ-a i pregovaračkog tima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i Jedinice žandarmerije PU Prijedor osumnjičeno lice je jutros oko 5.30 časova lišeno slobode.

"Uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, u toku je preduzimanje mjera i radnji u cilju pribavljanja dokaza i kompletiranja predmeta, zbog krivičnih djela ''Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti' i 'Izazivanje opšte opasnosti' za koja se osumnjičeni G.B. tereti", stoji u saopštenju.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.