Vijesti
Žena skočila sa hotela u Tuzli Ženska osoba počinila je večeras samoubistvo skočivši s jednog tuzlanskog hotela
#

Kako je potvrdio dežurni operativni službenik Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK) dojava o ovom događaju zaprimljena je u 21.35 sati.

Kako piše portal "Radiosarajevo.ba", policijski službenici su na terenu i obavlja se uviđaj. O događaju je obaviješten i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Motivi kao i identitet osobe koja je počinila samoubistvo za sada nisu poznati. Više informacija javnosti o ovom događaju biće poznato sutra.

Oko 21,35 sati Operativni centar MUP-a TK-a zaprimio je prijavu da je ženska osoba izvršila suicid skokom sa zgrade Hotela Mellain u ulici Aleja Alije Izetbegovića u Tuzli.

Na mjesto događaja izašli su pripadnici SHMP DZ Tuzla, gdje je dežurni ljekar konstatovao smrt navedene osobe. Uviđaj su izvršili policijski službenici OKP PU Tuzla, tokom kojeg je utvrđeno da se radi o J.-M.P.G., rođena 2000. godine s adresom boravka u Tuzli (državljanka SAD-a i BiH).

O navedenom događaju je obaviješten kantonalni tužilac, a službenici OKP PU Tuzla nastavljaju dalji rad na dokumentovanju istog.

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.