10.5 C
Sarajevo
25.04.2024

Fernandes: Scottynaldinho, nogomet je baš čudna igra. McTominay: Imat ćemo razgovor

Manchester United je jučer u nevjerojatnoj utakmici 14. kola Premiershipa na Old Traffordu pobijedio Leeds 6:2.

United je već u 3. minuti vodio 2:0 nakon dva krasna gola Scotta McTominaya koji je do jučerašnje utakmice u 100 nastupa za United zabio tek osam golova. Mladi veznjak je u 2. minuti pogodio preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora, a u sljedećem napadu je majstorski primio pas Martiala i zabio za 2:0.

U utakmici u kojoj su se šanse redale pred oba golmana United je do poluvremena zabio još dva gola, a na 4:1 je u 41. smanjio Cooper. Obje momčadi promašivale su čiste šanse pa je Daniel James u 66. na asistenciju McTominaya povisio na 5:1, a četiri minute kasnije Bruno Fernandes realizirao je penal za 6:1. Konačnih 6:2 postavio je Dallas u 71. minuti.

- OGLAS -

S dva krasna gola i asistencijom McTominay je bio najbolji igrač susreta, a na Instagramu je nakon utakmice objavio svoju fotografiju sa statusom “Velika pobjeda”. Među stotinama komentara našao se i onaj njegovog suigrača Brune Fernandesa.

Screenshot / 

“Nogomet je baš čudna igra. Svaka čast, Scottynaldinho”, napisao je Portugalac aludirajući na činjenicu da McTominay praktički nikad ne zabija golove niti se ističe majstorskim potezima.

“Ej, ti i ja ćemo sutra imati jedan razgovor”, odgovorio mu je u šali McTominay.

Unitedu je ovo bila druga uzastopna pobjeda, kojom je skočio na treće mjesto tablice s pet bodova i utakmicom manje od vodećeg Liverpoola.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA