5 C
Sarajevo
25.04.2024

Novalić: Građane Mostara čekaju prazne kase

“Narod misli da je problem u brojanju glasova i broju sjedišta u Gradskoj upravi… To će biti jedan od problema koji će se zaboraviti kada Gradsko vijeće bude formirano i krene da radi. Ono što nas sve čeka, a pogotovo građane Mostara su prazne kase”, istaknuo je, i dodao: 

“Kao što znamo, još prije korone kombinat Aluminij je prestao da radi na način na koji je radio. U martu mjesecu smo imali totalno prazne ulice Mostara, proizvod svega toga je – para nema”.

Podsjetio je da se najavljuju revizije utroška prethodnih sredstava prethodne Vlade.

- OGLAS -

“Mada mislim da od toga neće ništa biti, ali ono što je problem da para koliko je bilo neće biti. Već ih nema. Isto se odnosi na cijelu Federaciju”, rekao je Novalić za N1.

Istaknuo je i da svako ima pravo da misli o izborima u Mostaru ili na bilo kojim drugim izborima što god želi, ali da je to ipak stvar ljudi koji glasaju i kako se oni osjećaju.

“Tu se niko ne bi trebao miješati, dolaziti sa strane i da nameće nekome bilo koju volju”, rekao je Novalić, kojem je, dodajmo, pripala međunarodna turistička nagrada „POVELJA ANTONIO CONTE“, a koji je i urednik turističkog portala bhputovanja.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA