5 C
Sarajevo
25.04.2024

Fajić: Ponuda je tu, Velež je dao jasno do znanja za koliku odštetu će pristati na moj transfer

Velež se vratio u Premijer ligu i to zapravo više i nije vijest. Ono što sada zanima navijače, izgled je kadra s kojim će se Mostarci suprotstaviti rivalima u povratničkoj sezoni, odnosno hoće li prvi topnik Prve lige FBiH Nusmir Fajić i dalje biti dio njega.

Napadač zasad ne može potvrditi ni da će otići, ni da će ostati.

“Ja sam maksimalno posvećen Veležu. Ponuda je tu, klub je dao jasno do znanja koliku odštetu traži pa ćemo vidjeti. Ako se transfer realizira – realizira. Ako ne, ja sam i dalje tu. Ponavljam, ja sada razmišljam samo o tome kako što bolje da se pripremim za novu sezonu”, rekao je Fajić za Dnevni list, a zatim fokus prebacio na ono što se trenutno događa na terenu, odnosno ono što Velež tamo u skorašnje vrijeme čeka…

- OGLAS -

“Od početka je nametnut jak tempo, dva treninga dnevno. U jutarnjim satima smo u teretani, poslijepodne na treninzima, za sada sve ide u najboljem mogućem redu. Gledajući ždrijeb, možemo biti zadovoljni. a Čekamo Mladost i Čelik, dok je u drugom kolu derbi sa Zrinjskim. Ono što trebamo uraditi, jeste probati uzeti što je više bodova na startu sezone”.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA