11.6 C
Sarajevo
29.03.2024

Ash of Gods Redemption – zanimljiva ali jednostavna strategija

Ako volite strategije potez-po-potez u kojima imate vremena razmisliti o slijedećem koraku, možda popiti i kafu tada će vam se svidjeti ova igra Ash of Gods Redemption.

Zanimljivo je kako je grafika u igri napravljena u stilu japanskih crtanih filmova tako da će se mnogima svidjeti. Isto vrijedi i za muziku u igri koja je praktički filmska, tako da možemo slobodno reći kako su se itekako potrudili oko igre Ash of Gods Redemption.

Autori i izdavači igre AurumDust napravili igru u kojoj ćete, kao i u stvarnom svijetu, odlučivati tko će ostati živ a tko će umrijeti u pojedinim borbama. Kako bi većina preživjela neki će morati žrtvovati sebe. Igra vas vodi kroz živopisne ambijente, a na raspolaganju vam je široka paleta poteza i udaraca koje ćete tijekom igre poboljšavati.

- OGLAS -

Radi se o RPG igri koju igrate potez-po-potez, a ovisno o vašim kretanjima i odlukama tako će se razvijati i sama radnja igre, nije linearna. Na raspolaganju vam je i zanimljiv Player vs Player onlilne način igranja. Inače je napravljena za sve popularne platforme – PC, PlayStation 4, Nintendo Switch i Xbox One. Na nekim se platformama pojavila još 2018. godine, a na nekima će se pojaviti do kraja ovog mjeseca.

 
 
 

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA