Vijesti
Izbio požar u bolnici za koronu u Indiji, umrlo sedam pacijenata Najmanje sedam pacijenata umrlo je u požaru koji je zahvatio privremenu bolnicu za pacijente zaražene koronavirusom u Vijayawadi, na jugoistoku Indije.
# Youtube / Screenshot

Najmanje sedam pacijenata umrlo je u požaru koji je zahvatio privremenu bolnicu za pacijente zaražene koronavirusom u Vijayawadi, na jugoistoku Indije.

Video: 

Požar je izbio jutros oko 5 sati po lokalnom vremenu u Palači Swarna, odnosno hotelu u kojem su bili smješteni pacijenti. Vatrogasci su doveli požar pod kontrolu unutar pola sata, a preživjeli pacijenti premješteni su u drugu bolnicu.

Uzrok požara nije poznat i pokrenuta je istraga.

Broj stradalih bi mogao biti veći

Policijski inspektor B. Srinivasulu rekao je za BBC da je u hotelu za vrijeme incidenta bilo više od 30 ljudi i da će broj smrtnih slučajeva vjerojatno na kraju biti veći.

Indija je treća zemlja na svijetu po broju zabilježenih slučajeva covida-19, s više od 2,1 milijuna infekcija i više od 43.000 mrtvih.

U zadnja 24 sata u Indiji je evidentirano 64.000 novih slučajeva, što je rekordan broj novozaraženih u toj zemlji u jednome danu.

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.