Vijesti
Novi snimak iz Kine, pogledajte šta rade u bolnici (VIDEO) Jučerašnji snimak oboljelog od koronavirusa šokirao je svijet, a danas stiže novi koji pokazuje užasne razmjere ove epidemije. "Ne mogu ovo više da podnesem", čuje se medicinska sestra koja vrišti od muke.
#

Najnoviji snimak pokazuje ženu, medicinskog radnika u Kini, kako plače i urla: "Ne mogu ovo više da podnesem", poslije cijelog dana i noći koje je provela liječeći oboljele.

Navodno je snimak koji traje 14 sekundi napravljen u bolnici u Vuhanu, gradu najviše zahvaćenim epidemijom, i pokazuje sve razmjere agonije koja se odvija među zdravstvenim radnicima.

Klip je podeljen na kineskim društvenim mrežama prošle nedjelje, ali je u međuvremenu skinut.

Još jedan snimak koji se pojavio prikazuje ljekara kako viče na direktora bolnice koji ne želi da mu pomogne i nađe mu smjenu, zbog čega radi bukvalno non-stop.

Epidemija koronavirusa do sada je odnijela 82 života - sve u Kini, a zaraženo je više od 2.890 ljudi.

U karantinu je najmanje 56 miliona ljudi koji žive u centralnoj Kini.

Naučnici strahuju da je čak 100.000 osoba već inficirano ovim virusom, što je mnogo više nego što kažu zvanični izvještaji.

Više od 500.000 medicinskih radnika u provinciji Hubej odustalo je od proslave Nove godine i vratilo se na posao da bi se borili sa smrtonosnim virusom.

 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.