8.8 C
Sarajevo
24.04.2024

Slavni tenor nalazi se u samoizolaciji, kašlje i ima visoku temperaturu

Slavni tenor Placido Domingo objavio je da je pozitivan na koronavirus. Slavni Španjolac je pokupio virus u trenucima dok vodi pravni bitku, jer je optužen za seksualno uznemiravanje 20-ak žena.

Domingo se nalazi u samoizolaciju u Španjolskoj, kaže da se dobro osjeća iako neprestano kašlje i ima temperaturu.

– Osjećam da je moralna dužnost da objavim da sam pozitivan na koronavirus – rekao je Domingo i dodao da je zajedno sa cijelom obitelji u samoizolaciji.

- OGLAS -

– Molim sve da budete jako oprezni, pratite što vam govore stručnjaci, držite se pravila, redovito perite ruke i nemojte se približavati drugim ljudima. Moramo napraviti sve što je u našoj moći da zaustavimo širenje virusa, a najbolje rješenje za to je da ostanete kod kuće – rekao je 79-godišnji tenor.

U Španjolskoj se u nedjelju zarazilo više od 3.500 osoba.  Posebno su ranjive starije osobe. U subotu navečer je preminuo Lorenzo Sanz (76), bivši predsjednik Real Madrida, koji je bio primljen u bolnicu u Madridu nakon što je osam dana imao temperaturu.

Plácido Domingo je prošli mjesec prihvatio odgovornost za seksualno uznemiravanje, za koje ga je bilo optužilo nekoliko žena, te je zatražio oprost za nanesenu bol. Otkazao je nastup planiran za svibanj u Madridu.

 (Jutarnji List)
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA