7.7 C
Sarajevo
19.04.2024

6 proljetnih kombinacija s bijelim tenisicama

1. Kombinacija bijelih tenisica i svijetlih tonova

Crne ili tamne cipele stvaraju u kombinaciji s outfitom u svijetlim tonovima lijepi kontrast, ali i s bijelim tenisicama izgleda genijalno. Recimo, pogledaj kako Alexa Chung super kombinira bijelo odijelo s tenisicama, a za nešto svakodnevniji izgled, igraj se sa svijetlim nijansama boja te različitim materijalima. Na primjer, isprobajte bijele tenisice u kombinaciji s bijelim trapericama te puloverom krem boje.

  

2. Moćna kombinacija: bijele tenisice uz kombinezon

- OGLAS -

Kombinezon možeš nositi cijele godine pa je uvijek vrijedan investicije! U zimi s puloverom i rol kragnom, a u proljeće s traper jaknom ili s majicom kratkih rukava ispod: ni jedne cipele ne idu bolje uz taj modni izgled od sjajnih bijelih tenisica.

 

3. Bijele tenisice uz maksi haljinu ili suknju

U tople dane obožavamo nositi maksi haljine i suknje. U kombinaciji s ležernim tenisicama djeluju trostruko više cool, te daju cijelom izgledu sportski karakter. Inače: maksi haljine i suknje mogu se nositi i na hladnijim temperaturama. Na primjer, preko haljine jednostavno odjeni topli pleteni pulover, a ispod haljine uske kožne tajice – i gotovo!

  

4. Jednobojni izgled s bijelim tenisicama

Ništa ne podcrtava toliko jednobojni izgled poput cool tenisica. Svejedno je li crna, bijela, zelena ili plava: jednobojna odjeća uvijek izgleda sjajno s omiljenim bijelim tenisicama.

 

5. Bijele tenisice u kombinaciji sa životinjskim uzorkom

Životinjski uzorak svevremenski je, a ovo proljeće pogotovo se nose suknje s aninmal printom. Ako joj dodaš još super tenisice – izgled je potpun.

  

6. Bijele tenisice – casual uz suknju

Svejedno je li midi ili mini: bijele tenisice uz suknju jednostavno su uvijek dobar izbor. Daju izgledu sportski karakter, odgovaraju svakoj kombinaciji boja te su još i superudobne!

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA