15 C
Sarajevo
26.04.2024

Ko je djevojka koja je pucala na supruga?

Podsjećamo, u  sarajevskom naselju Ciglane na Merhemića trgu došlo je do upotrebe vatrenog oružja. Naime, nakon što se dogodio sukob između bračnog para, djevojka je pucala na svog supruga. Riječ je o  Ajli Sadiković, a sudeći po njenim objavama na Facebook  profilu, možemo zaključiti da je obavljala dužnost vojnika. Na jednoj od objava nalazi se zahvalnica uručena Ajli kao ” Vojniku I klase ” za doprinos u radu 1 pč-deklarisane jedinice. 

Na profilu Denisa Sadikovića zajednička fotografija objavljena je u septembru prošle godine i svjedoči velikoj ljubavi između ovog bračnog para. Međutim, kako izvor blizak njima kaže u posljednje vrijeme odnos između supružnika nije bio najbolji. Pokrenuta je brakorazvodna parnica, ali, sukobi se i dalje dešavaju, čemu svjedoči i jutrošnji događaj.

  

Da podsjetimo, supružnici su se posvađali, nakon čega je muškarac fizički napao ženu, odnosno pretukao ju je. Nakon toga, Ajla je iz torbe izvadila pištolj, navodno “tetejac”, iz kojeg je ispalila najmanje jedan hitac. Okršaj se desio pred mnoštvom svjedoka, a policija je odmah alarmirana. Prva patrola koja je pristigla na lice mjesta za manje od pet minuta uhapsila je osumnjičenu. Nakon što je ispaljen hitac, žena je bacila pištolj pored Renaulta. 

  
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA