15 C
Sarajevo
25.04.2024

Prof. Radman: Nisam filozof, ja sam RAZMIŠLJOLOG! Trebaju nam čudesa!

Svjetski, najpriznatiji naučnik sa prostora bivše Jugoslavije, član svih najvećih svjetskih akademija, osoba koja ima 27 naučnih otkrića, jednostavnim jezikom objašnjava koronu, nauku, teorije zavjere, stvaranje novog svjetskog društva!

Korona je vježbanje kontrole društva! Živjet ćemo kao u Orwelovim romanima, kontrola,big brother! Moja je sloboda ako neću vakcinu! Novi feudalizam je kraj kapitalizma,hoćemo li zbog Korone postati kmetovi koji na lizing iznajmljuju život od vlasnika, multimilijardera, možda ti trgovci postanu vlasnici naših života!

Naučnik koji je na tragu “lijeka za besmrtnost”: Bolje se osjećam sa 76 godina nego prije 30 godina! Neko stvara novi feudalizam preko Korone, imamo gazde i kmetove! Razmišljanje je umijeće kao i svako drugo – svirati gitaru, igrati tenis! Ja razmišljam 14 sati dnevno, treniram! Ja provodim veći dio vremena u razmišljanju o razmišljanju!  Da bi ste živjeli duže morate imati kisik, vodu, hranu, spavanje, odmor…Senad: Ako vam treba pokusni kunić, novinar da proba tu tabletu vječne mladosti, tu sam! Popijete li Vi tu tabletu?

- OGLAS -

Podaci o zaraženim i umrlim nepouzdani! Svaki dan bi trebalo testirati sve ljude, ili barem svake sedmice! Svake godine umire 1% populacije i rađa se 1% populacije, i oko toga niko nije pravio frku i histeriju! Zašto nasilje oko vakcina?! Svi ćemo umrijeti! U Hrvatskoj ove godine 1000 smrtnih slučajeva manje u odnosu na prošlu godinu! Ne negiram postojanje virusa, samo sam vidio krivulju u prvom valu! Vidio sam na internetu da Svjetska zdravstvena organizacija ima tu krivulju na kojoj stoji da je vrh Korone bio u aprilu! Ko broji ko je od čega umro?!

Korona kažnjava smrću stare ljude koji su joj već jako blizu! Ako je vakcina tako efikasna kao što kažu, zašto kažnjavati ljude koji to neće?! Ako je vakcina tako dobra, zašto je opasna nevakcinirana osoba vakciniranoj?! Ako je opasan za vakcinisane, onda vakcina ne vrijedi! Ovo je trovanje života lošim vijestima! Najsigurnije rješenje je biti na udaljenosti! Ako sve ide kvragu, najbolje je – daleko od centra događanja! Nema smrti do sudnjeg dana.

Društvo treba resetovati! Vaskularni problemi i moždani udari su najčešći! San je fundamentalan za zdrav život! Naučnici se bojali da prerano uđu u domenu duhovnosti! Zdrav organizam je neka vrsta harmonije! Zdravlje i mladost su biohemijska harmonija! Starenje zdravih staraca je kao povećanje šuma, sve radi, bolest je disharmonija, disonanca! 35-40 su teške godine! Taj period u životu meni je bio najteži! Hronične pritiske je teško podnijeti! Nije bilo vremena da naučnici istraživanja o koroni vrše akademski, slobodno, s maštom bez pritiska!

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA