7.7 C
Sarajevo
25.04.2024

Osoba osumnjičena za noćašnje ubistvo u Trnu poznata je javnosti i policiji (FOTO)

Policijskoj stanici Laktaši sinoć oko 22.40 sati prijavljeno je da je u Trnu na parkiralištu benzinske pumpe osoba D.Č., koji je bio u društvu M.Đ. iz Laktaša, pucao iz pištolja i ranio D.S. u predjelu stomaka i A.B. u predjelu noge, obojica iz Laktaša.

Povrijeđeni su prevezena u UKC RS, gdje je osoba D.S. u 00.30 sati preminula, čime je počinjeno ubistvo. D.Č. i M.Đ. su uhapšeni, a o događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka – rekla je portparol MUP RS Mirna Miljanović.

No, Okružno javno tužilaštvo otkrilo je identitet osumnjičenih.

“Na benzinskoj pumpi u mjestu Trn, opština Laktaši, dana 31.12.2020. godine oko 22,50 sati, osumnjičeni Čamber Dalibor, rođen 1974.godine iz Laktaša, koji je bio u društvu sa osumnjičenim Đurđević Milanom, rođen 1978.godine iz Laktaša, upotrebom vatrenog oružja pištolja ranio je lica S. D., rođen 1996.godine iz Laktaša i B.A., rođen 1998.godine iz Laktaša. Od posljedica zadobijenih povreda lice S.D. iz Laktaša je preminulo u UKC Republike Srpske”, saopštili su iz Okružnog javnog tužilaštva.

- OGLAS -

Uviđaj na licu mjesta obavila je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Hana Vranješević, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Laktaši.

Kako prenosi banjalučka ATV, od povreda zadobijenih u pucnjavi preminuo je Duško Savanović (24).

U martu ove godine uhapšen je zajedno sa bratom Dubravkom sa lažnim policijskim značkama i vozilom sa treptačima.

Tada je policija u pretresu pronašla i oružje, javlja ATV.

Kako TV BN javlja, Čamber je pripadnik “Srbske časti”, organizacije sa vrlo upitnom reputacijom koja djeluje i u RS.

Čamber je zajedno sa ostalim iz “Srbske časti” viđan i u Palati RS kada je predsjednik tog entiteta bio Milorad Dodik, piše online izdanje RTV BN.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA