Vijesti
Levchenko za FACE: "Povampireni Kremlj traži još ukrajinske krvi" Moskva uspostavlja nove standarde svoje diplomatije, kad vanjsko- politička služba pretvorena u središte propagandista Kremlja.
#

Moskva uspostavlja nove standarde svoje diplomatije, kad vanjsko- politička služba pretvorena u središte propagandista Kremlja.

Za Lavrova i njegov tim međunarodno pravo ništa ne znači kao i neophodnost čuvanja mira i stabilnosti. Sam ministar inostranih poslova RF postao je vanjski glasnogovornik ideologije rusizma i promotor ruskog fašizma na međunarodnoj sceni.

 Pored njega ruski ambasador u Nju-Yorku Nebenzja, koji širI kremaljske laži u Savjetu Bezbjednosti UN-a, a kako smo primjetili i ruski ambasador u Sarajevu Kalabuhova, koji kao zombi ponavlja o ukrajinskim montažama ruskih Zvjerstva moskovske Vandalske vojske u Buči i Irpinju.

 Već 50 predsjednika različitih država, premijera, šefova parlamenta, ministara inostranih poslova uključujući Generalnog sekretara UN-a bili su tamo i na svoje oči uvjerili su se u  strašni ruski pokolj civilnog ukrajinskog stanovništva.

Ruski ambasador u EU Čižov oglasio se da je vojna operacija, čitaj uništenje ukrajinskog stanovništva i privrede, ide za svojim planom.

Svaka država uvijek sebi nešto planira, i samo Ruska Federacija planira naprijed ubistvo čitavog naroda i razaranje cijele zemlje.

Samo sebe pitaš odakle su narasli ovi monstrumi, i koje je njih još prije desetak godina smatrao ljudima?

Povampireni Kremlj traži još ukrajinske krvi i njegova neandertalska vojska željna piti i jesti ljudske tijela i duše.

U Nju-Yorku oglasio se i zamjenik Nebenzje Poljanski, koji je prenio oficijelni stav Kremlja kako nije prihvatljiv ulazak Ukrajine ne samo u NATO, nego i Evropsku Uniju, kao i učlanjenje Finske i Švedske u NATO.

Moskva u vezi toga poslala je prijetnje za Helsinki i Stokgolm i opet za Kijev. U isti dan ruski ambasador u Sarajevu izjavio je da Moskva predlaže narodima BiH još jednom preispitati odluku šta se tiče učlanjenja u EU.

Samo postaje pitanje je li Moskva stvarno misli da je ona mentor za evropske narode, kojima je bila Rusija poslije niza evropskih revolucija u 1848 g.

 Tada Rusko carstvo na neko vrijeme postalo  je žandar Evrope za sve slobodoljubivi nacije.

 Ostaje zagonetka ko je  ta gospoda ruske diplomatije, koji usuđuju se  diktirati mnogim evropskim narodima bilo putem političkog, ekonomskog i odbrambenog razvoja, i kojim oni trebaju krenuti.

Ukrajina, Finska, Švedska i BiH nisu dijelovi Ruske Federacije. Otkud vama ova mana veličanstva kad čak nemate Internet, Twitter, Facebook, koji Kremlj za svoj narod zabranio, smatrajući da su neandertalci i da ne trebaju objektivnu informaciju.

Možda puno Rusa živi u neimaštini za razliku od trideset domaćih milijardera i dobro plaćenih političara, koji su pokrali sve živo u zemlji, i ne znaju za normalan život, ali visoko rangirani ruske diplomate dobro razumiju šta se dešava u svijetu, kako je  Rusija pljunula na međunarodni pravila ponašanja.

 Ovi diplomati su kao vojnici rusizma koji šire svoju Zlobnu ideologiju ruskog svijeta da bih ostvarili planove kremaljske hegemonije u Evropi.

 Ali, odavno postoji pravilo o neispunjavanju ili odbijanju Zločinačkih naredbi.

Ranije ili kasnije Zločinački kremaljski režim postat će ispred međunarodnog pravosuđa za zločine protiv čovječanstva.

 Svaki ruski diplomata mora da razumije kako za propagandu rata, opravdanje ruskih ubojstva ukrajinskih civila sve njih čeka odgovornost i kazneni progon.

 I čak ako budu u penziji za ove vrste zločina nema roka trajanja.

Da li njima treba da njihovi unuci nose traumu za svoje djedove, koji su bili osuđeni u ime svih naroda svijeta za neljudsko ponašanje.

Zamislite diplomate, koji se neljudski ponašaju!

To je stid za cijelu familiju i sram za čitav narod.

Hitler je  prije 80-90 godina kao i Putin sada mislio je da radi dobro za njemački narod i stvoreni je  Treći Rajh.

 Ali, ne možeš graditi procvat svoje nacije za račun uništenja druge.

To je veliki grijeh i teška kriminalna odgovornost. Šef nacističke njemačke diplomatije.

Otto von Ribentrop iskreno mislio je da na Nirnbergskom procesu bit će opravdan kako nikog nije ubio. Ali svaki odgovara ne samo za fizičke ubojstva nego i nagovor za takve zločine i provociranje vojne agresije.

Tako je Ribentrop bio obješen i to je poruka mnogim diplomatima.

Vjerujte novi Nirnberg za novo komponirane fašiste iz Kremlja bit će obavezno. Samo planetarna apokalipsa može to odgoditi.

O tome je već izjavio bivši ruski predsjednik Medvjedjev.

Antropološki najmanji u savremenom svijetu predsjednik jedne zemlje s ogromnim džepom  kud pokrao stotine milliona  dolara narodnog novaca, o čemu je posvjedočila fondacija Alekseja Navaljnog. On je u ime kremaljskog čopora prijetio civiliziranom čovječanstvu sa nuklearnim ratom.

Ako želite da neće biti života za vaše unuke i praunuke, onda samo naprijed.

Ali oni će vas sigurno prokleti, mada će vas možda tada biti briga.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.