5 C
Sarajevo
25.04.2024

Numanović: Vučić će rado usmjeriti vojsku na Bosnu! Vučić me lobirao, plaši se da će ga ubiti… Pripremaju se da završe posao iz 90-tih godina…

Razgovarao sam sa Šilingom ovih dana, rekao je zašto nije mogao smijeniti Dodika. Mislim da se ne vadi. Lajčak ga htio smijeniti, pa su ga pokosili Evropljani! Dodika čuva interes! Projeciran je! Igra za svakoga, ponajmanje za sebe! Oni koji su previše odskočili od svog naroda, tragično su završili! Vučić me lobirao da ja napravim nešto da bi Bošnjaci i Srbi bili protiv Hrvata! Govorio sve najgore protiv Hrvata! Vučić se boji da će ga neko ubiti!

Plan i namjera su mu da usmjeri vojsku na Bosnu! Nema ništa od “mini Šengena”. Mini Šengen je Vučić ukrao Albancima. Vučić iskusan manipulator! Biznis i nacionalistička, velikosrpska politika su stvari koje njega zanimaju! Hrvatskom novinaru rekao da su Bošnjaci višak!

Šta Vučić tek govori Dodiku, ako sa mnom, koga vidi prvi put u životu, pokušava nešto uraditi?! Srbi Hrvate vide kao nedostižne, Albanci opasan faktor za njih! Oni žele da im mi popunjavamo rijalitije, da budemo dvorske lude! Đukanović za razliku od Vučića ima zdravu sujetu!

- OGLAS -

Milanović se ništa ne pita! U ambasadi u Sarajevu sjede opasni ljudi, obavještajci sa zadatkom! Zadatak je jasan; da se destabiliziraju, pripremaju da završe posao 90-tih! Od ulaska u EU nema ništa, od mini Šengena isto! Reforma pravosuđa se mora desiti u narednih šest do devet mjeseci, EU radi na tome! Međunarodna zajednica posebno zainteresirana za izbore u Mostaru, moraju se održati pošteni i slobodni!

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA