10 C
Sarajevo
19.04.2024

Objavljeni tajni snimci Melanije Tramp

“Kažu da sam saučesnik. Ista sam poput njega, podržavam ga. Ne kažem dovoljno, ne radim dovoljno tamo gdje jesam”, čuje se na snimku koji je tajno snimila Stefni Vinston Volkof, bivša prijateljica i savjetnica prve dame, koja je o njihovom odnosu napisala knjigu “Melanija i ja”, prenosi CNN.

Snimci su ekskluzivno objavljeni u emisiji na CNN-u u četvrtak uveče.

Na njima se čuje i kako Melanija priča o božićnoj dekoraciji.

- OGLAS -

“Radim vraga na uređenju Božića, koga briga za to i dekoraciju, ali moram to da radim zar ne? A kada radim na dekoraciji i planiranju Božića, oni kažu – a šta je sa djecom koja su odvojena. Dajte mi odmor. Gdje su bili da to kažu kada je Obama to radio. Ne mogu da idem. Pokušala sam da ponovo ujedinim dijete sa mamom. Nisam imala šanse. Treba da se prođe kroz veliki proces i zakon”, rekla je Melanija.

Kako se navodi, čini se da je politika gospođe Tramp drugačija od njenog muža i dodaje da je za vrijeme Baraka Obame dolazilo do odvajanja djece od roditelja samo kada su se vlasti brinule da li mogu da izdržavaju djecu ili kada su sumnjale da su odrasli njihovi roditelji.

Šef osoblja Melanijinog kabineta Stefani Grišam osudila je tajno snimanje Melanije.

U knjizi, Vorkofova je opisala privatne razgovore s Melanijom, od hladnih odnosa s pastorkom Ivankom do njenog braka, stavova o graničnoj policiji, Mišel Obami, do kontroverzne jakne koju je Melanija nosila 2018. godine i na kojoj je pisalo “Briga me”.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA