6.6 C
Sarajevo
24.04.2024

Abazović: Sastanku pod Ostrogom prisustvovao sam sa velikim zadovoljstvom, razgovarao sam sa ljudima

Lider koalicije “Crno na bijelo” Dritan Abazović je rekao da je sastanku pod Ostrogom prisustvovao “sa velikim zadovoljstvom”.

“I manastir i katedrala i džamija su moja mjesta. Bio sam da razgovaram sa ljudima. Možda ste vi navikli da se dogovarate u Splendidu, Hiltonu i Ramadi, da nosite kese jedni drugima ili da budete potkupljeni. Ja to nisam i nikada neću raditi. Sa ljudima na bilo kom mjestu za koje smatram da treba se obavi neki razgovor obavio sam. Nemam bilo kakve komplekse od bilo koga i bilo čega. Branim građansku i evropsku Crnu Goru i to ću braniti ubuduće. Mislim da je crnogorski parlamenta bio dotakao dno zato i nismo bili u njemu. Ako bude ovaj parlamenta kao u prethodnom sazivu ni vi nemojte dolaziti, ali sam siguran da tako neće biti”, rekao je Bečić i dodao da mu je čast i zadovoljstvo što će Bečić biti predsjednik Skupštine.

U manastiru Ostrog juče je održan sastanak mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija i nosilaca lista i političkih lidera dosadašnjih opozicionih partija.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA