11.6 C
Sarajevo
26.04.2024

Potvrdio menadžer Miško Ražnatović: Nemanja Gordić karijeru nastavlja u Mornaru

Nemanja Gordić, iskusni bh. playmaker koji je sa ekipom Budućnosti osvojio ABA ligu i branio boje Podgoričana u Euroligi, karijeru će nastaviti u Baru, što je potvrdio i njegov menadžer Miško Ražnatović na svom Instagram profilu.

Mornar je još tokom ljeta želio da angažovati Nemanju Gordića, ali je bivši reprezentativac BiH odlučio nastaviti karijeru u Partizanu, sa kojim je imao fenomenalnu sezonu koju je prekinuo korona virus. Podsjećanja radi, Partizan je bio na liderskoj poziciji u ABA ligi, briljirao je u Evrokupu, osvojio Kup Srbije u trenutku kada je sve prekinuto zbog korona virusa.

Nova sezona nije počela u skladu sa očekivanjima. Partizan je doživio šest poraza u regionalnom takmičenju i već sada je jasno da ga očekuje velike borba za mjesto u polufinalu play-offa.

- OGLAS -

Košarkaški Mornara večeras igaju protiv Cedevita Olimpije, a tri dana kasnije će odmjeriti snage sa Borcem u Čačku. U međuvremenu, bit će obavljene formalnosti oko potpisivanja ugovora, a Nemanja Gordić će pojačati ekipu iz Bara u nastavku sezone.

Gordić bi odmah mogao da igra, kako u ABA ligi, tako i u Top 16 fazi Eurocupa, gde će rivali Mornaru biti Andorra, Gran Canaria, Bourg ili Unics iz Kazana.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA