Vijesti
Aleksandar Vučić i Ana Brnabić večeras se obraćaju srpskoj naciji Predsjednik i premijerka obraćaju se iz Palate Srbija.
#

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i predsjednica Vlade Ana Brnabić obraćaju se večeras javnosti. Predsjednik i premijerka obraćaju se iz Palate Srbija.

Na početku je premijerka rekla da je predsjednica Vlade od 2017. godine i da joj je ovo treći mandat.

Brnabić: "Ponosna sam na ono što smo uradili"

"U politiku sam ušla 2016. na poziv Aleksandra Vučića kao ministar. Borila sam se, radila sam sve od sebe. Ponosna sam na ono što smo uradili i što sam najbliži saradnik Aleksandra Vučića", rekla je Brnabić.

Ona je rekla da ne misli da je savršeno sve što su uradili.

"Neke odluke smo morali da donosimo brzo, ali mislim da su rezultati neupitni", rekla je Brnabić i dodala da neće govoriti o novim prugama, putevima i svemu što su uradili.

Elektronska uprava

"Ja mislim da je jedan od mojih najvećih legata elektronska uprava", rekla je Brnabić i dodala da je kada je počela pred sobom imala matične knjige u papirnom obliku.

Ranije danas Brnabić je rekla da je sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i ministrom finansija Sinišom Malim radila kalkulacije i proračune da se vidi šta može dodatno da se preduzme od ekonomskih i političkih mjera i da će građani biti zadovoljni mjerama koje će u srijedu biti objavljene.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.