Vijesti
Autobus pun putnika sletio s puta: Pet osoba povrijeđeno Niko od povrijeđenih putnika nije životno ugrožen.
#

Autobus JP "Autoprevoz" iz Kikinde, sa 16 putnika, prevrnuo se jutros, oko 6.30 sati, u selu Iđoš.

Kako saznaju „Novosti“, petero putnika prebačeno je na pregled u Opštu bolnicu u Kikindi i, kako saznaju, niko nije životno ugrožen, a njihovo stanje ne ukazuje na teže tjelesne povrede. Ipak, radi precizne dijagnotike, svi će biti podvrgnuti rendgenskom snimanju, rečeno je u Opštoj bolnici.

"Među putnicima u autobusu bila je i ljekarka koja radi u ambulanti u Iđošu, pa je ona odmah na licu mjesta reagovala i vidjela u kakvom stanju je ko od putnika" - rekao je izvor „Novosti“.

Autobus je saobraćao na redovnoj liniji Kikinda-Padej kada je, u ataru sela Iđoš, iz zasad nepoznatih okolnosti, sletio s kolovoza u lijevu stranu i prevrnuo se na bok, potvrđeno je u Policijskoj upravi u Kikindi.

"Detalji zbog kojih je došlo do ove nezgode nisu, zasad, poznati. Nije bilo kontakta autobusa sa drugim vozilima. Autobus je sleteo s kolovoza, tako da jutros nije bilo ni zastoja u saobraćaju na ovom putu" - rečeno je u policiji.

Izvlačenje autobusa počelo je nešto prije devet sati, tako da je od tada saobraćaj na ovom dijelu puta povremeno u prekidu, a protok reguliše policija.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.