Vijesti
„BUCKO, ŠTO SI SE UBUBIO“: Sergej Trifunović opleo po Dačiću, ovaj mu odmah uzvratio s Kosovom Lider PSG-a Sergej Trifunović i šef srpske diplomacije i SPS-a Ivica Dačić ušli su u ozbiljan sukob
#

Sergej Trifunović, novopečeni lider Pokreta slobodnih građana žestoko je napao Ivicu Dačića i poručio mu „da neće biti zaboravljen“.

- Nego, jeste l’, deco provalili, bez sve šale, kako se Ivica Dačić udidio i ne daje nijednu jedinu izjavu u vezi sa tekućim stvarima u zemlji? Džaba, bucko, nisi nevidljiv i nećeš biti zaboravljen, ne boj se - napisao je Trifunović na svom Twitter profilu.

Ivica Dačić je promptno odgovorio Trifunoviću i poručuje mu da je cirkusant.

"Neću da polemišem sa novoizabranim liderom kombi stranke i cirkuzantom s Twittera Sergejom. Ja radim bitne stvari za zemlju, jedna od njih je ona najvažnija, a to je borba za Kosovo", rekao je Dačić i dodao:

"Znam da bih on odmah potpisao nezavisnost Kosova i da to za njega nije bitna tema, ali predsednik Vučić i ja smo tu da takvima ne damo da vladaju. On samo zna da viče, psuje i vređa, a ja se takvih uličara nisam plašio ni 5. oktobra pa ni danas ih se ne plašim, rekao je Dačić za beogradske medije.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.