Vijesti
Problem BiH su dva miliona Bošnjaka! Otkad Evropa postoji, nema mjesta za muslimane u njoj i tačka!
Čedo Jovanović: U Srbiji mi govore je*balo te Sarajevo! EU problem je 2 miliona muslimana!
Niko ne zna šta će s Bosnom, najveća tragedija našeg vremena je sukob Srba i Bošnjaka! Ljudi koji žive u BiH moraju imati svoju zemlju! Problem Bosne je Evropa!
Šta se to desilo u Moskvi, jel’ tamo Putin promovisao drugog srpskog lidera da bi prijetio Vučiću, koga je Dodik u Moskvi predstavljao? Četničku Srbiju!

Vratio se od Putina i rekao: Nikad NATO, pa on nije razumio šta je tamo vidio, niti je razumio kakvu su mu ulogu namijenili! Rusi realizuju svoje planove, namjeravaju da Dodik zaustavi dalje integraciju Bosne u NATO! Srpski nacionalizam se hrani podrškom iz Rusije! RS talac nenormalne politike koja se u Beogradu vodila!

Mi u Srbiji taoci nacionalizma koji se promoviše u Crnoj Gori i u RS-u! Čović i Dodik nemaju tapiju nad Srbima i Hrvatima! Nije tačno da im Izetbegović ne može ništa, snaga Bakira je u multietničkom društvu koje postoji u Sarajevu!

Gdje da ode Željko Komšić, zbog čega? Veliko breme je na njemu, nije bezveze izašao iz te sarajevske koalicije, ponašao se odgovorno prema BiH i plaća cijenu, ali mirno spava! Što je Fahro podnio ostavku? Šta će onda biti, ko će onda doći? U Predsjedništvo bi sjeo Čović, na šta bi onda Bosna ličila? Komšić se ne smije povući, nije on alav vlasti!

Senad: Ko je minirao sastanak Thaci-Vučić?

Čedomir: Na Kosovu postoje dvije politike; američka i njemačka. To je bio odgovor Evrope na ideju Grenela, da može preko Twittera zakazivati sastanke i ponižava zajednicu 29 država!

Neću da budem u srpskom društvu Ruska pješadija koja će rušiti Vučića samo zato što je alava, htjela bi vlast! Treba da ga štitim i to sam uradio na svoj način! Ne želim od njega praviti novog Šešelja, ako je on sišao s Romanije i krenuo ka nekoj Evropi, ne treba ja da ga vraćam na Jevrejsko groblje! Mirna Bosna, mirna Srbija!

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.