Vijesti
Članica HDZ-a objavila fotografiju Pavelića uz poruku „da se prisjetimo našeg poglavnika“ Fotografiju ustaškog poglavnika obrisala je nakon što su je pozvali novinari, na pitanje zašto je objavila rekla je da je to učinila jer je "veliki domoljub".
# Facebook

Članica HDZ-a Suzana Horvat objavila je na svom Facebook profilu fotografiju ustaškog poglavnika Nezavisne Države Hrvatske Ante Pavelića uz opis "Da se prisjetimo našeg poglavnika".
- Da ga barem možemo klonirati i njega i Adolfa. Za dom spremni uvijek i zauvijek - jedan je od komenara na koji je Horvatova odgovorila: "Istina...da nam je on bio devedesetih ne bi trebalo Oluje", prenosi portal 24sata.

Horvatova je, kako navodi ovaj portal, predsjednik lokalnog odbora HDZ-a iz Majurca, prigradskog naselja kraj Križevaca, novinarima je rekla da radi u Hrvatskoj poljoprivrednoj agenciji i učestvuje u radu lokalnog ogranka HDZ-a.

Fotografiju ustaškog poglavnika obrisala je nakon što su je pozvali novinari, na pitanje zašto je objavila rekla je da je to učinila jer je "veliki domoljub".

Facebook / 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.