2 C
Sarajevo
27.04.2024

Prepečeni kokos – hit boja kose ove jeseni!

A čak i kada uspijete postići željenu nijansu, nakon nekoliko tjedana pojavljuje se izrast zbog kojeg je neophodno ponovno posjetiti frizera. No novi trend u bojanju kose to uvelike olakšava, prenosi Index.hr
 
Takozvana nijansa prepečenog kokosa je najavljena kao hit nadolazeće jeseni te donosi savršeno osvježenje za brinete, bez puno truda. Riječ je, zapravo, o modernoj varijanti ombre trenda koji vam dopušta da zadržite tamni korijen i samim time olakšava održavanje boje. No za razliku od klasičnog ombrea, nova tehnika ima mekši prijelaz iz smeđe u plavu nijansu te boje izgledaju kao da se prelijevaju jedna u drugu.
 
Originalna nijansa pečenog kokosa uključuje tamni, prirodni korijen i ledeno plave vrhove, no ovisno o vašem tenu i boji očiju, možete odabrati i neku topliju nijansu plave. Zbog laganog prijelaza boja djeluje prirodnije nego kod klasičnog ombrea, iako je istovremeno jako efektna te će transformirati vaš izgled.
 
Već smo spomenuli i da ju je izrazito lako održavati jer se ne morate brinuti oko izrasta koji je ionako poželjan za ovaj look, a jedino što trebate nabaviti jest ljubičasti šampon koji će spriječiti izbijanje žutila na plavim dijelovima kose.
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA