2 C
Sarajevo
26.04.2024

Snimila tuču u Fudbalskom savezu, a sad je MUP RS kažnjava

Ova osoba se sumnjiči da je 20. septembra u prostorijama Saveza sportskog udruženja Republike Srpske, uz pomoć svog mobilnog telefona, sačinila snimak prostorije, kao i prisutnih, bez njihove saglasnosti, a zatim omogućila da snimak putem sredstava javnog informisanja vide i druge osobe, saopšteno je iz MUP-a RS.

Podsjećamo kako se nedavno u službenim prostorijama Fudbalskog saveza RS dogodio incident kada je Novak Damjanović, član Skupštine Područnog fudbalskog saveza Banjaluka i predsjednik FK BSK, fizički nasrnuo na generalnog sekretara FSRS Gorana Ćejića, upućujući mu i verbalne prijetnje.

FS RS saopštio je da se Damjanović “izdigao iznad zakonskih propisa, jer nije poštovao odluku o kažnjavanju pa je pesnicama nasrnuo na generalnog sekretara praveći fudbalski skandal u Banjaluci”.

- OGLAS -

“Brutalan fizički napad na Gorana Ćejića je i napad na Fudbalski savez RS. Nasilniku i siledžiji Novaku Damjanoviću pored krivičnog djela slijedi i najteža sankcija isključenje iz Fudbalskog saveza Republike Srpske.Fudbalski savez poziva medije da osude boksera siledžiju. Oni koji šute”, štite nasilnika, saopšteno je iz FS RS.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA