2.7 C
Sarajevo
26.04.2024

Jennifer Aniston otkrila nevjerovatan razlog zašto neće biti novih epizoda “Prijatelja” (VIDEO)

Nakon gostovanja u emisiji Jamesa Cordena “The Late Late Show” Jennifer Aniston otkrila je nevjerovatan razlog zašto popularna serija nije doživjela reboot, koji je u zadnje vrijeme zavladao malim ekranima u SAD-u.

Američka glumica priznala je da Courtney Cox, Lisa Kudrow i ona, žele oživiti seriju, ali da muški dio ekipe baš i nije oduševljen tom idejom.

- OGLAS -

Planetarno popularna serija pratila je živote šest prijatelja koji žive u New Yorku. Serija je trajala deset godina, od 1994 do 2004. godine, a glumci su u to vrijeme bili najplaćeniji televizijski glumci ikada. Za desetu sezonu, po epizodi  dobivali su nevjerovatnih milion dolara. 

Dok je pričala o nastavku serije, Jennifer je priznala: “Mi cure smo te koje bi voljele to uraditi ponovo, ali dečki baš i nisu toliko uzbuđeni iz nekog razloga.”

Jennifer Aniston je oduvijek bila otvorena prema ideji da se serija vrati na male ekrane, pa je tako na pitanje Ellen DeGeneres o novom okupljanju odgovorila: “Sve je moguće Ellen. George Clooney se oženio tako da je sve moguće.”

Lisa Kudrow koja je u seriji igrala otkačenu Phoebe nije baš bila uzbuđena kao Jennifer u razgovoru s Conanom O'Brienom: “Sada oživljavaju sve, ali ne znam kako bi to funkcioniralo s Prijateljima. Serija je bila o prijateljima u dvadesetim i tridesetim godinama, a ne o ljudima u svojim četrdesetima ili pedesetima. Ako bi imali iste problema kao i tada, to je jako tužno. Nije zabavno.”

Nama i dalje ostaje nada da će se jednog dana predomisliti i obradovati nas barem jednom epizodom serije uz koju su mnogi od nas odrasli.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA