Vijesti
Direktor državne firme podnosi ostavku zbog stravične nesreće Želimo da javnost bude obaviještena o svemu što se događa, javnosti će sve biti dostupno, rekao je Stefanović beogradskim medijima
#

Direktor srbijanskog državnog poduzeća Koridori Srbija Zoran Babić podnijet će ostavku nakon što je njegov vozač na naplatnoj postaji zbog prebrze vožnje prouzročio prometnu nesreću u kojoj je poginula jedna žena, a pet osoba je ozlijeđeno, među njima i sam Babić, potvrdio je u petak ministar unutarnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

Želimo da javnost bude obaviještena o svemu što se događa, javnosti će sve biti dostupno, rekao je Stefanović beogradskim medijima.

Dosadašnji ok istrage je, prema njegovim riječima, izvan svake sumnje pokazao da je automobil u kojem je bio direktor Koridora “neprilagođenom ogromnom brzinom ušao u pojas naplatne postaje i udario dva vozila”.

“Babić nema osobnu odgovornost jer nije upravljao (vozilom), ali imajući u vidu da je u pitanju nesreća sa smrtnim ishodom mislim da je to logičan potez”, rekao je medijima srbijanski ministar policije.

Ranije danas i MUP Srbije potvrdio je da se škoda, u kojoj je bio Babić, kretala prevelikom brzinom kad je udarila u opel koji je čekao u redu za naplatu cestarine na postaji Doljevac. U toj nesreći je poginula jedna žena, a pet osoba je teže ozlijeđeno, među njima i direktor Koridora i dužnosnik vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Zoran Babić, koji ima prijelom bedrene kosti.

Koridori, državna firma u čijoj je nadležnosti gradnja autocesta, danas nisu odgovarali na upite medija, javila je Hina.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.