10.5 C
Sarajevo
24.04.2024

Državljani BiH poginuli u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj: Automobil se isprevrtao i izgorio (FOTO)

Nakon što su sinoć prešli preko graničnog prijelaza, dvojica bh. državljana pola sata prije ponoći izletjeli su automobilom s ceste, nakon čega se automobil zapalio. Obje osobe smrtno su stradale, javlja Anadolu Agency (AA).

“Jučer, 3. travnja oko 23.27 sati, na 77. km + 700 m autoceste A3 u smjeru Zagreba, prije odmorišta Križ, osobni automobil marke BMW 320, slovenskih nacionalnih znaka u kojem su se nalazili bosanskohercegovački državljani (29, 30) iz za sada neutvrđenog razloga je u zanošenju skrenuo udesno preko desne prometne trake i naletio na metalnu zaštitnu ogradu i meki teren sa sjeverne strane kolnika“, izvijestio je je MUP RH.

Navodi se da je pri tome je automobil, u rotaciji preko krova, pao na meki teren gdje se nekontrolirano nastavio kretati, prešao preko odvodnog kanala i naletio na žičanu zaštitnu ogradu, pri čemu su obje osobe ispale iz vozila.

- OGLAS -

Nakon toga vozilo se zapalilo i u potpunosti izgorjelo, unatoč intervenciji šest pripadnika lokalnih vatrogasnih službi iz DVD-a Popovača s interventnim vozilom.

Hrvatski MUP je izvijestio kako su u prometnoj nesreći smrtno stradale dvije muške osobe starosti 29 i 30 godina, a tijela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Promet autocestom odvijao se otežano, bez zastoja uz regulaciju prometa.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA