Vijesti
Dojave o bombama u crnogorskim školama i Skupštini Roditelji djece koja pohađaju podgoričku OŠ „Sutjeska“ pozvani su da dođu po đake, a djeca iz više nikšićkih škola takođe su se vratila kući nakon što je prekinuta nastava.
#

Više crnogorskih škola, kao i zgrada Skupštine Crne Gore, evakuisani su nakon novih dojava o bombama. Iz Uprave policije saopćavaju su da preduzimaju mjere i radnje u ovom slučaju, te da su provjere u toku, piše RTS.

Uprava policije Crne Gore saopćila je da je obaviještena o dojavama o postavljenim eksplozivnim napravama u školama u više gradova, kao i da je zgrada Skupštine evakuisana, javlja RTS.

Roditelji djece koja pohađaju podgoričku OŠ „Sutjeska“ pozvani su da dođu po đake, a djeca iz više nikšićkih škola takođe su se vratila kući nakon što je prekinuta nastava.

Dojava o postavljenom eksplozivu stigla je i na adresu OŠ „Risto Ratković“ u Bijelom Polju, prenosi RTCG. Lažne dojave o postavljenim bombama u decembru prošle godine stigle su na e-mailove 93 crnogorske škole.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.