11.6 C
Sarajevo
25.04.2024

Služba za poslove sa strancima: Tri državljanina Crne Gore udaljeni iz BiH

Služba za poslove sa strancima je danas izrekla mjeru otkaza boravka na teritoriji Bosne i Hercegovine za tri lica, državljane Crne Gore, jer se isti mogu dovesti u vezu sa kriminalnim aktivnostima, te mogu ugroziti javnu bezbjednost i poredak BiH, prenosi Anadolu Agency (AA).

Naime, tri državljanina Crne Gore uhapšena su sinoć na Jahorini od strane policijskih službenika MUP-a Republike Srpske, te su isti nakon završene kriminalističke obrade predati u nadležnost Službi za poslove sa strancima na dalje postupanje.

Nakon provedenog postupka, Služba za poslove sa strancima je navedenim licima izrekla mjeru otkaza boravka na teritoriji Bosne i Hercegovine, te su strani državljani u četvrtak u večernjim časovima, preko Međunarodnog graničnog prelaza Hum udaljeni sa teritorije BiH.

- OGLAS -

Iz Službe za poslove sa strancima na kraju naglašavaju da će nastaviti kontinuirano preduzimati sve neophodne mjere prema stranim državljanima koji na bilo koji način mogu ugroziti javni bezbjednost ili poredak Bosne i Hercegovine.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA