11.6 C
Sarajevo
26.04.2024

Ovo je policajac iz Hrvatske o kojem svi pričaju: Svojim potezom oduševio regiju (FOTO)

U subotu se na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava okupilo nekolikohiljada protestanata kako bi poručili da je Hrvatskoj potrebna nulta stopa tolerancije na nasilje te predložili niz mjera koje bi povoljno utjecale na rad institucija, bolji pravni okvir i opću senzibilizaciju javnosti.

Ali u cijeloj toj priči u prvi plan je došao policajac koji je prišao dječici te razgovarao s njima, a slika je brzo obišla internet. 

Pixsell / 
 
Sretno oženjen ovaj interventni policajac uskoro će postati roditelj, po prvi put, očekuje sina, pa kaže kako su možda i oni osjetili njegovu energiju budućeg sretnog oca koji s nestrpljenjem očekuje rođenje.
 
”Svi imamo djecu, ili ćemo ih imati, svi smo mi posebno osjetljivi na djecu. Nikada nam nije teško s njima razgovarati, biti pristupačan i biti uzor. Nije teško odvojiti vrijeme za njih, popričati s njima. Mahnuti im i nasmijati se. Mi to radimo na dnevnoj bazi, družimo se s djecom. Znamo stajati na semaforu u kombiju i djeca nam iz sjedalice mašu i pozivaju nas. Nama je to normalno, dio svakodnevice i u tome uživamo”, naglašava on.
 
Kaže da su mališani reagirali baš kao i sva i druga djeca kad ih vide, posebno dječaci koji ih gledaju fascinirani njihovom opremom. Inače takve nindže, kako ih djeca često nazivaju, mogu vidjeti samo u crtićima ili filmovima, pa je djeci poseban užitak vidjeti ih u svojoj blizini.
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA