Vijesti
Hrvatska: Građani odaju počast preminuloj djevojčici Građani i danas odaju počast pred bolnicom u kojoj je u nedjelju, na blagdan Uskrsa, preminula dvoipolgodišnja djevojčica Nikoll zbog teških ozljeda glave koje joj je, prema optužnici, nanijela majka u Novoj Gradišci
#

Paljenjem svijeća, porukama i plišanim igračkama građani Zagreba odaju počast pred Klinkom za dječje bolesti Klaićeva djevojčici koja je u ovoj bolnici preminula u nedjelju, nakon ozljeda koje joj je nanijela majka, javlja Anadolu Agency (AA).

Građani i danas odaju počast paljenjem svijeća i ostavljanjem plišanih igračaka pred bolnicom u kojoj je u nedjelju, na blagdan Uskrsa, preminula dvoipolgodišnja djevojčica Nikoll zbog teških ozljeda glave koje joj je, prema optužnici, nanijela majka u Novoj Gradišci.

Roditelji preminule djevojčice nalaze se u istražnom zatvoru, majka zbog sumnje na počinjenje teškog kaznenog djela ubojstva, a otac za zanemarivanje djeteta, dok je ostalih troje njihove djece privremeno smješteno na skrb.

Provodi se istraga o okolnostima ovog tragičnog događaja u Novoj Gradišci, rad tamošnjih socijalnih radnika te njihova i odgovornost resornog ministarstva.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.