Vijesti
Ivan Pernar osniva novu stranku i ide u trku za predsjednika Hrvatske Hrvatska politička scena dobila je novu stranku. Donedavni član Živog zida, saborski zastupnik Ivan Pernar, osnovao je novu stranku, nazvanu Stranka Ivana Pernara
#

Dvjestotinjak članova osnivačke skupštine za predsjednika stranke izabralo je Pernara, a za potpredsjednika, također bivšeg člana Živog zida i donedavnog saborskog zastupnika Branimira Bunjca.

Uoči početka osnivačke skupštine Ivan Pernar najavio je kandidaturu na predsjedničkim izborima te se još jednom dotaknuo svoje bivše stranke.

- Mogu reći da sam ja original, da su drugi ljudi koji su preuzeli organizaciju nakon mene kopije i birači će to shvatiti i ja vjerujem da će znati tko je autentičan predstavnik ideje na kojoj je tada stranka bila stvorena, odnosno stranka koju sam ja sam osnovao i bio njen osnivač kada u njoj nije bilo niti Ivana Vilibora Sinčića niti Vladimire Palfi, a ni Tihomira Lukanića, kazao je Pernar, prenosi HRT.

- Nakon što stranka bude službeno registrirana počet ćemo s radom, osnivat ćemo ogranke. Već smo u startu i parlamentarna stranka, a sasvim sigurno imat ćemo i kandidata za predsjedničke izbore, poručio je Bunjac.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.