13.8 C
Sarajevo
20.04.2024

Curica našminkala brata i nasmijala svijet (VIDEO)

Petomjesečni Frenki je mirno spavao, a njegova sestrica Tifani (3) gledala je televiziju. Ali kad se vratila, Franki je na licu imao nekoliko slojeva bronzera i tamno obojene obrve. Na usnicama bucmastog dječaka presijavao se šimer, a lukava sestrica je objasnila kako je ‘htjela da beba izgleda više kao mama’.

Mala ‘buduća vizažistkinja’ uz pomoć kista je cijelo bratovo lice prekrila bronzerom, a za dodatni efekat mu je preko usnica nanijela rozi sjaj. Savršeno osjenčene obrve na malom dječaku pokazuju da je pazila i na detalje.

Kada se mama vratila u sobu, našla je Frankija potpuno ‘sređenog’, a odgovor kćerke ju je iznenadio, prenose Vijesti.ba

- OGLAS -

“Kada sam ih ostavila on je čvrsto spavao, a ona gledala crtić. Sve je bilo savršeno mirno, dok Tifani nije zagalamila: ‘Mama dođi brzo'”, ispričala je majka Ketrin, i dodala da je Tifani na malog brata ‘nagomilala’ koliko je god mogla bronzera, a onda ga gotovo ‘umila’ u hajlajteru (posvjetljivaču za lice) u kremi.

“Stavila mu je i moj ruž, a moram priznati da mu je prilično dobro uredila obrve s olovkom”, rekla je Ketrin, i dodala kako je sestrici Frenki tada izgledao ‘baš kao mama’, ali kako ona sama tu sličnost nije primijetila. Kaže i da se uplašila kad je ugledala petomjesečnog sina tako našminkanog, ali da nije imala srca da prigovori kćerkici.

“Ona stalno nešto izvodi, jednostavno je takva”, objasnila je mama o karakteru svoje kćerke.

A činilo se da je i Frenki zadovoljan, jer je, iako ga je ostavila uspavanog, kad je sišla u sobu on sjedio na podu i smijao se.

“Malo je pretjerala s količinom, pa je izgledao kao tamna lutka”, ispričala je mama Ketrin za “Daily Mail”, koja je fotografije našminkanog sina i sestre umjetnice stavila na Facebook, a u samo nekoliko sati ih je ‘lajkalo’ nekoliko hiljada ljudi.

“Ne znam šta je gore, to što ona misli da ja tako izgledam, ili to što je tako spretno osjenčila obrve”, zaključila je mama.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA