7 C
Sarajevo
23.04.2024

Barcelona pronašla zamjenu za Luisa Suareza: Katalonci žele dovesti stroj za golove vrijedan 300 milijuna eura

Luis Suarez ove je sezone zabio šest golova u osam utakmica koliko je odigrao za Barcelonu i ima potpuno povjerenje ljudi u klubu, no ima već i 32 godine i za očekivati je da će njegova razina padati u godinama koje dolaze. Zato je Barca već neko vrijeme u potrazi za njegovim nasljednikom, a Mundo Deportivo sada piše kako se Katalonci neće igrati kada je riječ o igraču koji bi trebao osigurati golove u godinama koje dolaze.

Suarez će u siječnju proslaviti 33. rođendan, a ugovor sa španjolskim prvakom mu traje do 2021. godine i pitanje je hoće li potpisati novi. U Barceloni se nadaju kako bi baš u to vrijeme mogli dovesti Kyliana Mbappéa iz PSG-a koji bi tada trebao ući u zadnju godinu ugovora.

Mbappé ima samo 20 godina, a već sada je jedna od najvećih nogometnih zvijezda na svijetu. Za PSG je u 93 utakmice zabio 62 gola i upisao 34 asistencije, a prema nekim informacijama PSG ga ne želi pustiti ispod 300 milijuna eura.

- OGLAS -

Za njega su zainteresirani i Manchester City i Real Madrid pa je teško za povjerovati da će Mbappé ostati u Parizu još barem dva ili više prijelaznih rokova koliko bi ga Barcelona htjela čekati, no Katalonci se nadaju da će PSG smekšati činjenica da je mladi Francuz nezadovoljan u Parizu, kao i da će ga privući mogućnost igranja uz bok Lionelu Messiju.

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA