Vijesti
Ko je ubijeni Strahinja Stojanović i Kolumbijka koja je bila s njim? On je dobro poznat policiji Usred Beograda oko 12:15 eksplodirao je terenac, a prema svemu sudeći radi se o atentatu.
# Facebook/Instagram

Usred Beograda oko 12:15 eksplodirao je terenac, a prema svemu sudeći radi se o atentatu.

U njemu su bili Strahinja Stojanović koji je preminuo u bolnici ubrzo nakon eksplozije i 45-godišnja Kolumbijka Sonja Suarez Gomez koja je ozlijeđena i nalazi se u bolnici.

Stojanović je nakon eksplozije bio u kritičnom stanju. Reanimiran je na licu mjesta, a neki su srpski mediji prenijeli da su mu amputirane obje noge, no ta je informacija zasad nepotvrđena.

Na Stojanovića već pokušan atentat, ima bogatu kriminalnu prošlost

Na Strahinju Stojanovića je već pokušan atentat 11. augusta 2018. u beogradskom naselju Galenika. Stojanović je imao ozbiljan kriminalni dosje i više puta je privođen, hapšen i osuđivan zbog različitih teških kaznenih djela.

Kako su pisali srpski mediji, osuđivan je zbog prinude i oružja, a ima i zatvorskog staža.

Prvi je atentat na Stojanovića počinjen nakon ubojstva Dragoslava Miše Ognjanovića, a istraga je tada išla u smjeru povezanosti ta dva slučaju. Ognjenović je prije ubojstva rekao da sumnja da ga Stojanović s još jednim muškarcem kontinuirano prati.

Stojanovića je inače poznavao sa suđenja u slučaju ubojstva brata kriminalca Luke Bojovića, gdje se njegov mogući egzekutor pojavio u svojstvu svjedoka.

Pričalo se da je Strahinja u aprilu 2013. na Galenici ranio kuma Miloša Vidakovića te da je naručio njegovo ubojstvo.

Putovanja i luksuzan život s Kolumbijkom

Sudeći po Instagram profilu Kolumbijke, Stojanović i ona bili su u ljubavnoj vezi već neko vrijeme. Na Facebooku su objavljivali slike s raznih luksuznih putovanja.

Facebook/Instagram / 
U prvom atentatu na Stojanovića ozlijeđena je španjolska misica

Strahinja Stojanović je prije toga bio u turbulentnoj ljubavnoj vezi sa španjolskom misicom Olat Bilbao Gonzales.

Ona je u prvom atentatu na Stojanovića bila ozlijeđena, a on je prošao neozlijeđen jer se baš u tom trenutku vraćao u stan po mobitel.

 (Index.hr)

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.