2 C
Sarajevo
27.04.2024

Opljačkan Ćiro: Uzeli su mi uspomene od kojih sam živio. Tužan sam

“Moj domar je u srijedu obilazio kuću u Kraljevici i vidio razbijena vrata i prozore. Dojurio sam čim sam čuo, a policija je dugo radila uviđaj. Ma to su bili profesionalci, neko ko je jako dobro znao situaciju”, tužnim glasom povjeravo se legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević za 24sata portal.

Nepoznati lopovi provalili su u njegovu vikendicu i iz dobro skrivenog i čuvanog sefa odnijeli veliku količinu novca, ali i stvari za koje je Ćiro bio sentimentalno vezan, a bez kojih je sada ostao.

“Tužan sam i jadan. Uzeli su mi i ženin jako vrijedan prsten koji sam joj kupio u Parizu nakon što smo osvojili bronzu na Svjetskom prvenstvu 1998. godine. Nosila ga je, ali je, jadna, jako smršala i rekla mi da ga stavim u sef da joj ne padne s prsta i da ga ne izgubi. I j***t ga. Ukrali su mi i pištolj koji mi je 1994. godine poklonio ministar odbrane Gojko Šušak. Ja nikada nisam pucao niti vježbao gađanje, ali taj pištolj bio mi je jako draga uspomena. Još je na njemu pisalo: ‘Gojko Šušak Ćiri’. I sad ga nema, j***m im ja mater “, uzrujano govori Ćiro. Dodaje kako žali što je bio naivan i lakovjeran, te ništa nije osigurao.

- OGLAS -

“Ma dijete moje drago, pa ja sam čovjek iz naroda. Mislio sam, ljudi me vole, neće nitko. Ali, eto, zaj*** sam se”, kaže Ćiro koji se nada da će policija uspjeti naći lopove i da će bar vratiti predmete za koje je jako vezan.

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA