11.6 C
Sarajevo
25.04.2024

Ariana Grande napravila tetovažu na kojoj su joj greškom napisali “japanski grill”

Pjevačica Ariana Grande je odlučila proslaviti objavu novog singla “7 Rings” novom tetovažom, ali je slučajno pogriješila te njena tetovaža sada nema značenje koje je ona prvobitno zamislila, prenosi CNN.

Pjevačica je na dlanu uradila tetovažu povodom objavljivanja singla “7 Rings” te je fotografiju tetovaže objavila na svom Instagram profilu. Fanovi su je “zasuli” porukama objašnjavajući joj da se potkrala greška i da je doslovno značenje tetovaže riječ “Shichirin” što ustvari znači “japanski grill”.

Ariana se nakon brojnih poruka i komentara oglasila na Twitteru nakon što je obrisala fotografiju tetovaže s Instagrama.

- OGLAS -

“Izostavila sam bitan dio tetovaže, nedostaje linija koja je trebala stajati između. Tetoviranje je boljelo, ali tetovaža izgleda odlično. Ne bih mogla idržati tetoviranje još jednog simbola. Ali ovo je također dio tijela koji se dosta guli i obnavlja tako da tetovaža neće potrajati. A ako mi bude nedostajala, istetovirat ću je ispravno idući put. Također, veliki sam fan japanskog grilla”, napisala je Ariana.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA