3.8 C
Sarajevo
26.04.2024

Izbor gradonačelnika Mostara mediji neće pratiti uživo, novinarsku salu rezervisali mladencima

Ovu informaciju je obavilo Gradsko vijeće Grada Mostara na svojoj službenoj stranici uz samu najavu drugog nastavka prve sjednice.

“Drugi nastavak prve sjednice Gradskog vijeća Grada Mostara (tačka 5. – drugi krug glasanja za izbor gradonačelnika Grada Mostara), se održava 12. februara 2021. godine s početkom u 15:30 sati u Gradskoj vijećnici Grada Mostar u konferencijskoj sali“, stoji u najavi koju potpisuje predsjednik Gradskog vijeća Ivan Zelenika.

Uz obavijest o održavanju sjednice na kojoj se održava drugi krug izbora za gradonačelnika Mostara zbog čega su sve oči šire javnosti uprte u Mostar, posebno je istaknuta napomena u kojoj se navodi kako novinari neće moći, kao do sada, pratiti ovu važnu sjednicu.

- OGLAS -

“Mediji i gosti nastavak Prve sjednice Gradskog vijeća Grada Mostara neće moći pratiti kao do sada u dvorani broj 003 (prizemlje) zbog već zakazanih termina za vjenčanja. Na početku sjednice mediji mogu uzeti kadrove iz dvorane 101, a na kraju sjednice mogu uzeti izjave. Sjednicu Gradskog vijeća Grada Mostara možete pratiti kao i do sada Youtubeu”, navodi se u najavi ovog velikog dana za Mostar.

Inače, nakon sjednice na kojoj se bira gradonačelnik, zakazana je i prva redovna sjednica lokalnog parlamenta na kojoj će biti razmatrano privremeno finansiranje Grada Mostara, javlja Klix.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA