Vijesti
Napao djevojke pa dobio batine Na društvenim mrežama objavljen je snimak napada na djevojke u restoranu brze hrane u centru Podgorice.
#

Na snimku se vide djevojke koje u radnji brze hrane čekaju svoju porudžbinu, a na njih odjednom nasrće muškarac. On ih udara rukama i nogama. Na sreću, mladići koji su se nalazili u lokalu stali su u njihovu odbranu, savladali napadača i izveli ga iz lokala.

Djevojke D.R. (22) i T.P. (22), koje su u noći između petka i subote pretučene u centru Podgorice, dostavile su snimak direktorici Sigurne ženske kuće Ljiljani Raičević. 

 
 
 Direktorica Sigurne ženske kuće Ljiljana Raičević napisala je na svom Fejsbuk profilu da su djevojke dostavile snimak ovog brutalnog napada.

"Donijele su ovaj snimak, na kojem se dobro vidi napadač koji ih je iz čista mira provocirao i iznenada napao brutalno. Povrede su vidljive, a priča strašna. Policija je identificirala napadača koji prema njihovim saznanjima još nije uhapšen. Zbog toga su veoma zabrinute. Mi takođe", napisala je Raičević i dodala da se nada da će policija policija profesionalno odraditi posao.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.