12.7 C
Sarajevo
29.03.2024

TI SI PONOS NACIJE! Džejla Ramović je pobjednica popularnog muzičkog showa “Zvezde Granda” (VIDEO)

Džejla Ramović, ponosna bh. pjevačica iz Goražda pobjednica je nove sezone emisije “Zvezde Granda”. 

Mlada i talentirana Džejla Ramović otvorila je svojim nastupom finale takmičenja “Zvezde Granda”.

Mnogobrojni građani na otvorenom prate veliko finale najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu.

- OGLAS -

Džejla Ramović se u finalu predstavila pjesmama “Ima jedan svijet” Zorice Kondža, te pjesmom svoje mentorice “Marije Šerifović “”Nismo smjeli”.

Ona je kao pobjednik “Zvezda Granda” dobila  statuu “Zvezde Granda”, automobil Škoda Rapid, pjesmu i spot te jednu specijalnu nagradu – nastup na festivalu “Ulaz” u Beogradu.

Zapažen nastup imao je i Sanel Smolo koji je izveo splet pjesama Enesa Begovića “Bosanac”, Halida Bešlića “Put me zove” i Safeta Isovića “Mujo kuje”, a na sceni mu se pridružio mentor Dragan Stojković Bosanac na harmonici, pridonijevši spektaklu.

U velikom finalu najpopularnijeg muzičkog u regionu takmičilo se 16 finalista. Među njima petero je bilo iz Bosne i Hercegovine: Džejla Ramović, Alem Kadić, Sanel Smolo, Ahmed Orahovčić i Armin Jusufović.

Osim šestočlanog stručnog žirija, u finalnoj večeri takmičare je ocjenjivalo 30 pjevača iz cijelog regiona. Oni su glasali uživo putem telefona po evrovizijskom sistemu bodovanja. Nakon toga o pobjedniku su slanjem SMS poruka odlučili gledaoci.

Face TV u nedjelju UŽIVO prenosi doček u Goražde i koncert pobjednice Džejle Ramović (FOTO)

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA